HTML

bicajblog

Egy harmincas kerékpáros kalandjai Budapesten. Adrenalin vagy izom vagy móka vagy relax.

Címkék

Linkblog

2008.05.21. 22:29 botulinotoxin

Pedáltörés

  

Érdemes lenne a taxisokról írni, hogy mennyire pofátlanok tudnak lenni, és főleg azok, akiknek nagyobb kocsijuk van. Ma a Nádor utcában szorított le egy, és amikor balról kielőztem, csak sunnyogott magában. Aztán a Kertész utcában, hopp, elszállt a jobb pedálom. Nagy pukk, aztán a lábammal kellett a helyén tartani. Emlékszem, hogy gyerekkorunkban a pedál hiánya nem okozott olyan nagy gondot, de most igen. Hétfőn szervizbe kell vinnem ismét a járgányt.

Ja, és a benzinkút is a Telepy utcánál ma reggel. Fújnám a gumikat a kompresszorral, erre egy paréj rám áll, pedig még három kút szabad volt.

Biciklisávot az Üllői útra! Nem állna be a páratlan oldal folyton a beszállítóktól, mert a kerékpársávra csak nem mernének állni, persze, ki tudja. Kitiltani a kocsikat a Nagykörútról! Kitiltani a taxisokat a buszsávból! Szigorúan megbüntetni a biciklisávon várakozó taxisokat (Harmat utca, 144. utca sarok). 

Biciklitárolókat a metró/hév/fogas stb. végállomásokra! 

3 komment

Címkék: adrenalin


A bejegyzés trackback címe:

https://bicajblog.blog.hu/api/trackback/id/tr85481411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vegaaa · http://netlabel.blog.hu 2008.06.08. 18:47:15

"mert a kerékpársávra csak nem mernének állni"
halvanyan igaz, de latszik a sárga csik. és még csak nemis budapest:)
www.delmagyar.hu/forum-kepek/207/B2067066.jpg

botulinotoxin · http://bvpszichologiahirek.blogspot.com/ 2008.06.08. 21:34:08

Hát, igen, kedves Vegaaa, döbbenetes a fénykép. Talán Szegeden készült? Az egy olyan nyugis város, hogy nem is ülnék autóba egyáltalán,még télen se!

Vegaaa 2008.06.09. 11:27:02

nyertel. mar lassan egy dvd-nyi kepet összegyüjtöttünk hasonlo dolgokrol, de összessegeben azt kell hogy mondjam, hogy igaz az amszterdami jelzö városunkra (csak abban az esetben ha mas magyar varosokkal kell összevetni). egyszer egy turista azt mondta, hogy szegeddel az a baj, hogy körülötte van magyarország:)
süti beállítások módosítása